Våra TjänsterEtt komplett utbud av VVS-tjänster


MF Rörteknik AB erbjuder en komplett lösning av VVS-tjänster allt från enklare service till större entreprenader. Vårt mål är att anpassa en lösning till dig som är utfört med fokus på en säker - professionell och effektiv installation - till en god ekonomi.


Ett nytt badrum, kök eller tvättstuga


Vi kan i samarbete med våra grossister både leverera ditt porslin, blandare, badkar, duschkabin, tvättmaskin, tumlare, torkskåp, avlopp etc -och installera det säkert. Vill du att vi ska ansvara för hela din installation - så har vi ett nära samarbete med andra professionella hantverkare. Vi kan erbjuda ett fast pris - så vet du hela vägen vad det kostar - kontaka oss för en offert.


VVS-service


Har du droppande kranar, läckande rör, stopp i avlopp , trasigt porslin eller vill ha en ny blandare? Vi utför alla jobb, även de mest enkla - säkert och professionellt.Ett nytt


Värmesystem


Vi hjälper dig med totallösning för installation av en värmepump, fjärrvärme eller om du har en annan idé för ditt nybygge. Eller så kanske du står inför ett byte av värmesystem i ditt befintliga hus - vi har mångårig erfarenhet av effektiva lösningar. Vill du ha en översikt av dina element? Är de kalla, behöver luftas, läcker eller har krånglande termostater? MF Rörteknik är specialister på att lösa dessa problem.


Kyla


MF Rörteknik erbjuder helhetslösningar inom pumpar, kylsystem, kylanläggningar och aircondition.


Fastighetsservice


Vill du ha en kontakt för din hyresfastighet? Vi har mångårig erfarenhet att vara en samarbetspartner för den lilla hyresfastighetsägaren till de med större bestånd. Behöver du göra en omfattande renovering i din bostadsrättsförening? Vi har erfarenhet att skräddarsy en bra lösning för just er!


VVS-entreprenader


Vi har även mångårig erfarenhet av kvalificerade rörinstallationer till uppdragsgivare inom privat och offentlig sektor. Allt från projektering till den slutliga installationen. Vi kan vara en del i entreprenaden eller ha totalansvaret och fungera som samordnare under hela byggprocessen.