Om oss

MF Rörteknik AB är ett auktoriserat VVS-företag och vi utför vårt arbete efter branschreglerSäker Vatteninstallation. Detta arbetssätt krävs av försäkringsbolag, kommuner och större beställare. Vi bildades 2008 och bedriver vår verksamhet främst i Linköping med omnejd. Vi är dock inte främmande för att utföra projektering och installationer på andra orter. Vi har en gemensam mångårig erfarenhet inom både projektering och installation.


Vår ambition är att vara en självklar samarbetspartner till andra företag och privatpersoner. Vi erbjuder allt från enkla lösningar till mer avancerade installationer. Vi har erfarenhet av att utföra alla slags rörarbeten inom värme, vatten, badrum, kök, kyla och gas. Vi installerar även bergvärme.


Genom att vi har ett nära samarbete med andra kompetenta företag inom byggsektorn - kan vi utföra både general- och totalentreprenader. Vår policy är att nöjda kunder och medarbetare ger bäst reklam. Vi lägger stor vikt på en god dialog med kunden - för att helt förstå deras krav och önskemål. Utan att ge avkall på att installationerna ska ske säkert och kostnadseffektivt.